Ledige stillinger

Kok/ernæringsassistent søges til ansættelse snarest eller senest d. 1/10.

Vi har travlt, da vi får mange elever…

Kan du lide at lave mad?

Kan du arbejde selvstændigt og stå for ansvaret i et storkøkken?

Er du effektiv og kan bevare overblikket når det brænder på?

Har du humor og er god til at samarbejde?

Er du indstillet på, at der også er weekend og aftenarbejde?

Er du faglært inden for kostområdet?

  • Så er det måske dig vi står og mangler…

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads, idet arbejdet på en højskole er varierende og udfordrende med kontakt til mange mennesker – elever, kursister og 20 faste medarbejdere.Skolen bespiser dagligt 120 personer. Vi laver sund og velsmagende mad og eksperimenterer og finder inspiration i både nye strømninger inden for dansk mad, men også fra forskellige udenlandske køkkener. Vi forventer, at du kan bidrage med ideer, der kan fortsætte udviklingen af skolens madtilbud.

Den faste stab i køkkenet består af køkkenlederen og 3 medarbejdere. På skolens korte kurser i sommerperioden supplerer vi op på personalesiden.

Arbejdet omfatter alt arbejde inden for et storkøkken: varmt, koldt, vegetar, specialkost, opvask og rengøring i køkkenet.

En højskole er en levende organisme, hvor mennesker opholder sig 24 timer i døgnet i alle ugens 7 dage. Du skal arbejde cirka hver 3 weekend og du har en ugentlig aftenvagt til kl. 19.30. En weekendvagt er lørdag og søndag fra kl. 6.30-12.30. Derudover vil der være ekstra vagter i forbindelse med specielle arrangementer på skolen.
Det er vigtigt, at du viser fleksibilitet i forhold til skolens skiftende behov. Der kan være perioder, hvor tingene går nogenlunde stille og roligt, og andre perioder der er præget af stor aktivitet. I de 5 uger vi har ugekurser om sommeren, vil arbejdstiderne være en del anderledes.

Lønnen følger overenskomsten inden for dit fag afhængigt at uddannelse. Stillingen er en fast 37 timers stilling.

Ansøgningsfrist d.16/8 og samtaler onsdag d. 26/8.

Har du spørgsmål til stillingen, så ring til køkkenleder Heidi Andersen i dagtimerne i tidsrummet 6.30-13.00 på 75 66 67 25.

Ansøgninger sendes på mail til: kurt@uldum-hojskole.dk

Eller med post til:

Uldum Højskole
Højskolebakken 11
7171 Uldum
Att. ansøgningen til forstander, Kurt Willumsen

 

page-templates/template_3.php