<img height="1" width="1" alt="pixel" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=421063918258297&ev=PageView&noscript=1" />

Ledige stillinger

Uldum Højskole søger en køkkenfaglig medarbejder i et 4 måneders vikariat med start 2. januar 2022.

Kan du lide at lave mad?
Kan du arbejde selvstændigt og stå for ansvaret i et storkøkken?
Er du effektiv og kan bevare overblikket når det brænder på?
Har du humor og er god til at samarbejde?
Er du indstillet på, at der også er weekend og aftenarbejde?
Er du faglært inden for kostområdet?
-Så er det måske dig vi står og mangler…

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads, idet arbejdet på en højskole er varierende og udfordrende med kontakt til mange mennesker – elever, kursister og 20 faste medarbejdere.

Skolen bespiser dagligt 125 personer. Vi laver sund og velsmagende mad og eksperimenterer og finder inspiration i både nye strømninger inden for dansk mad, men også fra forskellige udenlandske køkkener. Vi forventer, at du kan bidrage med ideer, der kan fortsætte udviklingen af skolens madtilbud.

Den faste stab i køkkenet består af køkkenlederen og 3 medarbejdere. Arbejdet omfatter alt arbejde inden for et storkøkken: varmt, koldt, vegetar, specialkost, opvask og rengøring i køkkenet.

En højskole er en levende organisme, hvor mennesker opholder sig 24 timer i døgnet alle ugens 7 dage. Du skal arbejde cirka hver 4 weekend og du har en ugentlig aftenvagt til kl. 19.30. En weekendvagt er lørdag og søndag fra kl. 6.30-12.30. Derudover vil der være ekstra vagter i forbindelse med specielle arrangementer på skolen.

Lønnen følger overenskomsten inden for dit fag afhængigt at uddannelse. Stillingen er et barselsvikariat der udløber d. 30. april 2022 og er et fuldtidsjob 37 timer om ugen.

Ansøgningsfrist d. 21/11. 

Har du spørgsmål til stillingen, så ring til køkkenleder Heidi Andersen i dagtimerne i tidsrummet 6.30-13.00 på 75 66 67 25.

Ansøgninger sendes på mail til: [email protected]

Att. ansøgningen til forstander, Kurt Willumsen