Højskoleliv

Højskoleliv
Der er en fantastik oplevelse at være på højskole. Du sammensætter selv dit skema og du får mulighed for at prøve en masse nyt og forskelligt. Finde ud af, hvad du brænder for. Og hvad du ikke kan lide. Heldigvis er højskolens hverdag ikke kun begrænset til undervisningstiden. I fritiden sker der også en masse – der dyrkes sport, arbejdes i værkstederne, hygges i gangkøkkenerne og der holdes masser af sjove fester. Lysten til og muligheden for at lære af hinanden og at være sammen om noget der giver glæde og gejst, findes også, når timerne er forbi.

Det sociale liv på højskolen
Det sociale fylder meget på en højskole. Mennesker, som du ikke kender på forhånd, er du pludseligt sammen med 24 timer i døgnet. Det kan virke overvældende, men bare rolig, du er ikke den eneste, der har det på den måde. Når du først er kommet i gang med hverdagen på højskolen, giver det hele mening. Det sociale liv på en højskole er noget helt specielt. Her tager vi hensyn til hinanden, og dagligdagen foregår i en atmosfære af venlighed og åbenhed. Hurtigt opstår der et fællesskab hvor, alle er med og venskaber bliver til.

Klik videre til mere info om vores højskole her:

Hverdagen på højskolen  

  Hvad siger de tidligere elever

Hvad er vores elevprofil

 

“Uldum Højskole gav mig mulighed for at udfordre mig selv på alle punkter og grænser – det er der kun kommet positive ting ud af.”
Nikhita Maria Mølholm, tidligere elev
Elever i gården ved indgangen til gymnastiksalen, pejsestuen og Langeborg.