<img height="1" width="1" alt="pixel" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=421063918258297&ev=PageView&noscript=1" />

VÆRKSTEDSUGE:
Akrylmaleri 4. juli til 10. juli 2022

Kurset et fuldtegnet – der er mulighed for venteliste

Hvis du laver en tilmelding – kommer du på ventelisten

Akrylmaleri kan være så mange forskellige ting, fra stramt formelt maleri til fabulerende og fortællende. Der er frit slag og mange muligheder og det er skønt og givende at fordybe sig i farver, former, teksturer, stemninger, motiver og historier og udforske, hvad akrylmalingen kan og vil – hvad enten man har malet i årevis eller aldrig før. I løbet af ugen arbejder hver enkelt selvstændigt og vejledes individuelt og efter behov med udgangspunkt i de malerier, der produceres i værkstederne.

Hver morgen starter vi med fælles opvarmningsopgaver og øvelser. Ambitionen er at alle flytter sig rent fagligt og prøver noget nyt. Afslutningen på ugen er en stor fællesudstilling sammen med de andre værksteder.

Materialer (lærreder og akrylmaling) kan du selv medbringe og der er også mulighed for at købe nogle materialer på skolen.  Køber du på højskolen, er den anslåede gennemsnitsudgift 200 – 300 kr.

Der vil også være en lille fællesudgift for alle på holdet.

v/ Anne Charlotte Tiedemann (www.actonart.dk)

PRISER

Dobbeltvær. m toilet og bad 4400,-
Enkeltvær. m toilet og bad 4900,-
Enkeltvær. m toilet og bad på gang 4400,-

Studerende under 30 år kan få 700 kr. i rabat mod fremvisning af studiekort.

Tilmelding

Akrylmaleri er en del af vores værkstedsuge. Fagene i den uge er:

Skriveværksted Sølvværksted Akryl Pileflet Læder Raku-keramik  

Læs mere om hele ugen her