<img height="1" width="1" alt="pixel" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=421063918258297&ev=PageView&noscript=1" />
Bestyrelsen-for-elevforeningen-på-uldum-højskole-

Elevforening

Kære nuværende og forhenværende Uldumelever, velkommen til elevforeningens side. Her kan du få oplysninger om de forskellige ting vi tilbyder som forening.

Som medlem af elevforeningen får du særlige rabatter i forbindelse med Elevmødet i maj.

For at blive medlem af elevforeningen skal du have været elev på et langt kursus i 4 uger eller derover. Ellers har du mulighed for at blive medlem af vores støtte-vennekreds.

Elevforeningen startede i 1903, og fejrede i 2003 100 års jubilæum, som Danmarks længst fungerende elevforening. Vi har ca. 600 livsvarige og 300 årlige medlemmer.

Elevforeningens bestyrelse består af 11 medlemmer, som alle er tidligere elever. Bestyrelsesmedlemmer vælges for en to årig periode. Der må max sidde 2 medlemmer fra samme årgang.
Valg af bestyrelsesmedlemmer finder sted ved den årlige generalforsamling under elevmødet, som regel den første weekend i maj. Det er altså denne weekend, du har mulighed for at stille op til en post i bestyrelsen.

Har du spørgsmål, ideer eller andet til bestyrelsen, kan du maile til os.

Bestyrelsen har følgende medlemmer  – klik for at læse

VEDTÆGTER FOR ULDUM HØJSKOLES ELEVFORENING – klik for at læse