<img height="1" width="1" alt="pixel" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=421063918258297&ev=PageView&noscript=1" />

Book en rundvisning

Vi har midlertidigt lukket for fysiske rundvisninger. Du kan stadig få en video-rundvisning. 

Ved  rundvisninger via et videoopkald sender vi dig et link, når du har booket en rundvisning.

Book en rundvisning

  • Vi prøver at begrænse hvor mange, der kommer ind på skolen. Derfor er det kun én person, der kan komme på rundvisning. Har du venner eller familie med, er de velkommne til at drikke en kop kaffe i gården, mens rundvisningen står på.
Læs mere om vores behandling af Persondata

 

 

Hvad siger de tidligere elever?

 

Højskoleliv på Uldum Højskole

 

Skræddersy dit højskoleophold på Uldum Højskole

På Uldum Højskole sammensætter du dit eget skema. Du vælger mellem 60 højskolefag og bestemmer selv, om du vil fordybe dig i fx kunst, idræt, psykologi, musik, antropologi eller politik eller om du vil prøve lidt af det hele på tværs af alle områder. Kort sagt kan du på Uldum skræddersy dit højskoleophold.

På højskolen får du mulighed for at udfordre dig selv og finde ud af hvad du vil. Du får med garanti nye venner og oplever et sammenhold og en åbenhed, som ingen andre steder.

Og nogle af os fortsætter oplevelsen, når vi rejser til Kenya i forlængelse af vores højskoleophold.

Uldum Højskole er stedet hvor hverdagens forpligtelser, eksaminer og samfundets krav bliver skubbet til side. Her byder vi på fællesskab, inspirerende højskolelærere og masser af spændende højskolefag, der gør dig klogere og udfordrer dine evner og holdninger.

 

Læs om alle vores forskellige fag her