Book din personlige online rundvisning

Vi kan desværre ikke vise dig rundt på skolen for tiden. Vi vil til gengæld gerne tilbyde dig en virtuel rundvisning på skolen med et videoopkald. Det bliver en af vores medarbejdere, der viser dig rundt.

Som ved en almindelig rundvisning har du mulighed for at tage en ven, kæreste eller familiemedlem med på rundvisningen. Det vil tage cirka en time – det samme som en almindelig rundvisning – og du har mulighed for at stille alle de spørgsmål du har lyst til undervejs. Vi sender dig et link, når du har booket en rundvisning.

Vi kan på alle tidspunkter :)

Kontakt os for at aftale tid til en rundvisning:
Telefon: 7567 8211

Mail: uldum@uldum-hojskole.dk

Eller skriv til os direkte her:

Book en rundvisning

Læs mere om vores behandling af Persondata

 

page-templates/template_1.php

SKRÆDDERSY DIT HØJSKOLEOPHOLD PÅ ULDUM HØJSKOLE
På Uldum Højskole sammensætter du dit eget skema. Du vælger mellem 60 højskolefag og bestemmer selv, om du vil fordybe dig i fx kunst, idræt, psykologi, musik, antropologi eller politik eller om du vil prøve lidt af det hele på tværs af alle områder. Kort sagt kan du på Uldum skræddersy dit højskoleophold.
På højskolen får du mulighed for at udfordre dig selv og finde ud af hvad du vil. Du får med garanti nye venner og oplever et sammenhold og en åbenhed, som ingen andre steder.
Og nogle af os fortsætter oplevelsen, når vi rejser til Kenya i forlængelse af vores højskoleophold.
Uldum Højskole er stedet hvor hverdagens forpligtelser, eksaminer og samfundets krav bliver skubbet til side.