<img height="1" width="1" alt="pixel" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=421063918258297&ev=PageView&noscript=1" />

VÆRKSTEDSUGE:
Sølvværksted 4. juli til 10. juli 2022

Vi åbner for tilmelding 1. oktober

Du vil blive præsenteret for forskellige guldsmedeteknikker som savning, lodning, støbning, prægning mm. Og gennem introduktion, eksperimenter og små stillede opgaver, udforsker vi ædelmetallets mange forskellige muligheder.
Med inspirationsoplæg, små stillede opgaver, og gennem idéudvikling, eksperimenter og formundersøgelser skabes personlige og unikke smykker. Vi vil hovedsaligt arbejde i sølv, men du er velkommen til selv at medbringe eget guld, gamle smykker, og evt. små sjove dimser og dutter, og hverdagsmaterialer, der kunne være sjove at tage med, eller at tage udgangspunkt i designet af dine nye kreationer.
Kurset er for dig, der aldrig har prøvet at arbejde med ædelmetal før, men også for dig som gerne vil dygtiggøre dig med ,materialet, teknikkerne, og dit eget personlige formsprog. I løbet af ugen vil I hver især arbejde selvstændigt og vejledes individuelt og efter behov, med udgangspunkt i de projekter I udvikler på værkstedet.
v/Lene Hald (www.lenehald.dk

PRISER

Dobbeltvær. m toilet og bad 4400,-
Enkeltvær. m toilet og bad 4900,-
Enkeltvær. m toilet og bad på gang 4400,-

Vi åbner for tilmelding 1. oktober

Studerende under 30 år kan få 700 kr. i rabat mod fremvisning af studiekort.

Tilmelding

Sølvværksted er en del af vores værkstedsuge. Fagene i den uge er:

Skriveværksted Sølvværksted Akryl Pileflet Læder Raku-keramik

Læs mere om hele ugen her