Styrketræning

Faget er for alle jer der gerne vil vide mere om hvordan man får noget ud af at styrketræne. Man kan bruge styrketræning i forbindelse med at ville tabe fedt, blive stærkere eller sundere eller forøge sin muskelmasse (”body-building”).

Ud fra den enkeltes mål med træningen udarbejder vi et træningsprogram, der tilgodeser formålet for hver enkelt elev. Derudover vil I blive introduceret til forskellige øvelser med håndvægte og vægtstænger til både over- og underkrop såsom forskellige squats- og dødløft-øvelser, bænkpres og skulderpres, samt forskellige rows (ro-bevægelse) og andre træk-bevægelser bl.a. også i kabel-maskinen. Derudover vil vi også komme lidt ind på isolations-øvelser, hvor man kun arbejder hen over et led og med en muskel-gruppe.

Faget vil både være teoretisk, hvor I vil lære noget om musklernes opbygning og fysiologi samt programlægning, og praktisk, hvor vi øver teknikker og retter hinanden. På grund af manglende plads, så bliver man nødt til at udføre sit program uden for timerne, og her er det op til en selv, hvor meget tid man vil bruge på det, hvilket også kommer til at afspejle sig i, det program man vil få lagt.

 

 

 

NO BRAIN, NO GAIN.