<img height="1" width="1" alt="pixel" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=421063918258297&ev=PageView&noscript=1" />
Vores elever sammen med kvinder fra Samburu-folket

Mød Afrika

Kombiner et højskoleophold med en enestående rejse til Afrika

Rejs med dine højskolevenner til et af de mest spændende områder i Afrika. Bliv klogere på verden og kom helt tæt på Kenyas kultur, natur og befolkning. Du kan vælge rejsen i forlængelse af et højskoleophold på Uldum Højskole. 

Vi klimakompenserer for flyrejsen. Læs mere her

Prisen

2024: 23.000 kr
2025: 24.000 kr

“Det Kenya vi mødte er stort set uberørt at turisme og den vestlige verden. Ofte var vi næsten en større attraktion for lokalbefolkningen end de var for os,” Anna

“Når man rejser med sine højskolevenner, tager man helt automatisk den særlige og tætte stemning fra højskolen med sig”
Camilla

FAKTA

Pris for rejsen
2024:
23.000 kr.
2025: 24000 kr.

To årlige rejser i januar og juni

Varighed: ca. 21 dage

Vi klimakompenserer for flyrejsen. Læs mere her

Der venter dig massevis af spændende oplevelser: dans med Masaier, kør på cykel i Hells gate mellem giraffer og bavianer, besøg et af verdens største slumkvarterer, tag på markedsplads, på safari og mød jævnaldrende unge fra byen ved foden af det over 5000 m høje Mount Kenya, hvor vi bor.

Det er vores lærer Theis, som er rejseleder på turen. Inden vi rejser afsted vil der være orienteringsmøde, hvor der bliver lejlighed til at tale om alt det praktiske fra visum og valuta, til sundhed og sygdom, kost og logi, tøj og klima.