<img height="1" width="1" alt="pixel" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=421063918258297&ev=PageView&noscript=1" />

Faciliteter

 

Uldum højskole set fra luften

Vi har 7.000 kvm bygninger, 80.000 kvm grund og masser af muligheder.

Værelserne

Vi har fire typer af værelser:
1. Enkeltværelser med toilet og bad på gangen
2. Enkeltværelser med eget bad og toilet
3. Dobbeltværelser med eget bad og toilet
4. Tremandsværelser med eget bad og toilet

Gangkøkkenerne

Til alle skolens værelsesfløje hører der et gangkøkken.
Køkkenerne bruges rigtig meget til hygge i pauserne, gangmøder, planlægning af forskellige arrangementer, tebrygning og toastfremstilling! Vi har i alt 5 gangkøkner.

 

Svømmehallen

Svømmehallen er 25 m. lang med 3 baner og 1- og 2-meter vippe. I svømmehallen undervises bl.a. i begyndersvømning, svømmetræning og aqua sport.

Desuden åbner vi svømmehallen for eleverne ca en time om dagen. Svømmehallen åbnes af de elever, som har taget en kantprøve – det er en prøve i livredning og førstehjælp.

 

Beachvolleybanerne

Vi har fire beachvolleybaner, så der er alle muligheder for bold og leg – både i idrætsfagene og udenfor timerne. Banerne kan også benyttes til håndbold, fodbold mm.

 

Fitnessrum

Vores styrketræningsrum ligger i et selvstændigt hus, der hedder Lærkehus. Eleverne har selv nøgle til huset og det bliver brugt flittigt.

Caféen

Cafeen bruger vi i weekenden. Her er fester, koncerter, åben scene, pool, bar osv. Et udvalg bestående af elever og lærere styrer det hele og sørger for indkøb, arrangementer, barvagter osv.
Hver fredag aften har cafeudvalget sørget for programmet – det kan være spilleaften, casino, band på besøg, teatersport, åben scene …

Idrætssalen

I skolens egen idrætssal kan vi lave det meste idræt. Vi har bordtennisbord og det meste grej til diverse andre boldspil.  Vi bruger også ofte byens sportshal i idrætsundervisningen.

Kor- og teatersal

Vi har et stort rum til teater, kor, dans, koncerter og meget mere.

Spisesalen

Spisesalen ligger der hvor den oprindelige skolebygning blev bygget i 1852. Vi spiser varm mad til middag på de lange kurser og vores køkken er kendt for at lave lækker og varieret mad.
Vi bruger også Spisesalen til møder og andre fællesarrangementer.
Og vi er vilde med at holde store, flotte fester – som selvfølgelig starter med lækker mad!

Foredragssalen

Vores foredragsal kalder vi Store Skolestue.

Her starter vi dagen med morgensamling kl. 8.15. Salen brugers også i mange andre sammenhænge – foredrag, koncerter, undervisning, film og andet.

Kreative værksteder – beklædning, læder

I “tårnet” har vi vores værksted for beklædning og læder.

Kreative værksteder – smykkeværksted

Her laver vi smykker. Vi har for nyligt sat smykkeværkstedet i stand. Du kan se før og efter billede til højre.

 

Kreative værksteder – maleri, glas, keramik

I kælderen har vi værkstedslokaler med mulighed for ovnformet glas, keramik, filtning og maleri.

 

Udendørs

Udendørs er der masser af plads at boltre sig på. Vi har fx vores egen kælkebakke, boldbaner, stor have, baner til beachsport, bålplads, shelter og meget mere.

Musiklokale

Vi har et dejligt musiklokale med god plads og masser af instrumenter. Kan du ikke få nok musik i vores musikfag så kan lokalet bruges frit af vores elever, når der ikke er undervisning.