<img height="1" width="1" alt="pixel" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=421063918258297&ev=PageView&noscript=1" />

Fantastiske naturoplevelser

Afrikas dyreliv hører formentlig til det mest storslåede i verden. Du får en forsmag på hvad der venter dig, allerede i området omkring platformen hvor vi bor. Her er der mere end 100 forskellige farverige fuglearter, små Dik-Dik antiloper og om natten kan du med pandelampe finde Galagos, en slags halvaber, i træernes kroner. På vejen ind til Nanyuki ser man masser af zebraer og små Thomsons gazeller. -Og alt det er kun et forvarsel om alle de dyr du møder på den safari, som naturligvis er en del af programmet.

Du har ikke set en giraf rigtigt, før du har oplevet den vandre forbi dig på majestætisk vis ude på savannen. Eller fornemmet en elefants storhed når en flok vilde afrikanske elefanter i adstadigt tempo spankulerer forbi dig. Zebraer og gazeller er fantastiske at se i deres rette element, og at sidde i toppen af jeepen og mærke spændingen når vi leder efter løver, leoparder og næsehorn skal bare prøves!