<img height="1" width="1" alt="pixel" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=421063918258297&ev=PageView&noscript=1" />

Livsakademiet

Hvordan skal vi bo, arbejde og forholde os til livets store spørgsmål? Hvordan kan vi leve vores liv, så det bliver godt?

I Livsakademiet tager vi først og fremmest ud og undersøger forskellige måder at leve på. 

Vi besøger Grobund hvor en stor gruppe mennesker er ved at bygge en masse små off-grid huse, der skal danne en landsby omkring en kæmpe fabrik for bæredygtige virksomheder og kultur.

Vi forsøger at få en bredt og alternativ indsigt i forskellige måder at bo på når vi besøger kollektiv, kollegie, kolonihaveforening, Tiny House og Mongolsk Yurt. Vi skal også møde folk der har valgt kunsten, friheden og iværksætteriet frem for sikkerheden og pengene.

Og hvad med den lykke der, er den virkelig derude eller skal vi finde den på anden vis? Måske vi finder svar i et Buddhistisk tempel på Helgenæs eller Århus C.

Vi kan desværre ikke forvente at folk er udstyret med en Play knap, så vi må være nysgerrige, spørgende og opsøgende! Sammen finder vi frem til de vigtige spørgsmål, vi både kan stille os selv og alle dem vi møder på vores vej. Løbende tager vi billeder, laver lydoptagelser eller skriver noter, der kan invitere resten af højskoen med på vores rejse til ukendt land.

Har du mod på at få indsigt i en masse forskellige måder at leve sit liv og selv blive klogere på hvordan du ønsker at leve dit liv, så er dette fag nok noget for dig. Hjemme på skolen bliver der også tid til fordøjelse, refleksion og forskellige øvelser.