Et ægte kulturmøde

Rejsen i Kenya kombinerer et globalt indblik med højskoletraditionen, hvor fællesskab, engagement og læring er i højsædet. Den kenyanske kultur vil betage dig, og i samspil med de dygtige undervisere kommer du langt væk fra dagligdagen og får oplevelser for livet. Du møder mange spændende mennesker, der lever et helt andet liv – men er det egentlig så meget anderledes fra dit eget? Du vil under rejsen ligeledes komme på safari, lære at danse lokale danse, nyde det gode vejr i højlandet i Afrika og opleve den afrikanske savanne.

Vi møder unge jævnaldrende kenyanere fra byen Nanyuki, som er engageret i at forandre og forbedre mulighederne for unge i samfundet. De er meget inspirerende og super søde at være sammen med. Sammen med nogle af de unge, som kommer fra Kikuyustammen, laver vi mad sammen og oplever hvordan de arbejder på at fastholde og udvikle sin stammekultur.

Lokale undervisere står for aktiviteterne og giver dig en forståelse for, hvordan mennesker kan gøre en forskel i sit liv. Du vil blive udfordret på dine fordomme, og du vil få en ny forståelse af, hvad det vil sige at leve i en globaliseret verden. Du får en unik baggrundsviden, som du kan bruge på de mange udflugter, hvor du oplever landet med egne øjne. De lokale lærer dig meget mere, end du kan læse i en bog og du vil opleve et meget mere ægte Kenya, end det man møder som almindelig turist.

page-templates/template_1.php