<img height="1" width="1" alt="pixel" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=421063918258297&ev=PageView&noscript=1" />

Højskole – Uldum Højskole skræddersy dit eget højskoleophold

Book en rundvisning

Se skolen før du beslutter dig. Fornem stemningen og få svar på alle dine spørgsmål.

Hejsaaa🌞 Vi bor på værelse 106 og skal styre instaen i denne uge. Her er lidt om os:

Jeg hedder Amanda (øverst). Jeg er 20 år gammel og kommer fra Gladsaxe, på Sjælland. Jeg har valgt Uldum Højskole, fordi der her er mulighed for at have en masse forskellige slags fag - både kreative, kulturelle og sport. I denne periode har jeg teater, litteratur, aquafitness, smykkedesign, aktuel debat & RØST formidling og præsentation.

Jeg hedder Ellen (midten). Jeg er 20 år gammel og bor lidt uden for Odense. Jeg har valgt denne højskole, da jeg elsker at være kreativ og især i fællesskab med andre. Det er virkelig fedt at have tiden og faciliteterne til at kunne fordybe sig.
I denne periode har jeg keramik, litteratur, aquafitness, outdoor, kor og dilemma.

Jeg hedder Anna (nederst). Jeg er også 20 år gammel og bor i Værløse på Sjælland, og er mega glad for at jeg har valgt denne højskole! Jeg er helt vild med hvordan fagperioderne fungerer og hvordan der ikke er linjer men frihed til at blande de forskellige slags fag. Jeg har i denne fagperiode valgt kor, teater, læder, smykkedesign, aquafitness og keramik modellering.
...

Halløj! Vi er værelse 108 på Langeborg Øverst, og vi er ugens instagrammere.

Lidt om os:

Jeg, Dicte (venstre), er 19 år og kommer fra Århus🌞 Her på Uldum har jeg en god blanding af kreative og anderledes fag fx Bryd ekkokammeret, keramik, børneteater, tegning og yoga.

Jeg, Marta (midten), er også 19 og kommer fra Torino, Italien. Jeg har mange gode og forskellige fag i den her periode og mine ynglings er Bryd ekkokammeret og kor.

Jeg, Cecilie (højre) er også 19 år, og kommer fra Odder❣️ jeg har valgt mange kreative fag, som keramik, smykkeværksted og beklædning.
...

Hejsaaa! Vi hedder Caroline, Matilde og Frida og bor på værelse 103 på Langeborg Øverst. I den her uge er det vores tur til at vise jer lidt af hverdagen her på højskolen ☀️

Jeg hedder Caroline, er 21 år og kommer fra Aarhus. Jeg valgte Uldum højskole fordi jeg syntes det var fedt, at man kunne vælge så mange forskellige fag, og få prøvet en masse nye ting af. Jeg har f.eks. fag som kor, musikproduktion, bryd ekkokammeret og skriveværksted.

Jeg hedder Matilde og jeg er 21 år gammel. Jeg kommer fra Måløv på Sjælland. På højskolen har jeg kreative fag som feks læder og smykkeværksted, men jeg har også andre fag som feks bryd ekkokammeret og yoga. Jeg valgte Uldum pga de mange fag og muligheder og fordi min mor gik her som ung.

Jeg hedder Frida, jeg er 21 år og er fra Hadsten.
Jeg har brugt de sidste år med at arbejde hos Iron & Ink Aarhus og har så besluttet mig for at tage på højskole nu.
Har valgt Uldum fordi der er mega fede fag og fordi både min mor, onkel og storebror også har gået her.
...

Tak til Miano for at vise Kenya og Hokey Hokey🕺

#kenya #hokey #dancing #actionaid #maja #jolo #subwaysurfers #subway #surfers #miano #nairobi
...

Hej derude! Vi hedder Tea og Anne, og vi har fået æren af at poste på skolens Instagram i denne uge🤠👍🏼🫶🏼Vi er roomies, og bor i Udgård sammen med vores tredje roomie Lucca❤️ I løbet af den næste uges tid vil vi lægge lidt billeder op fra hverdagen på højskolen. Det bliver så fedt😋🥸 #uldumhøjskole #højskoleliv ...

I denne uge af E23’s Kenya tur er det Silja, Lea & Ina, der styrer kenyagrammen!🇰🇪

Vi ser frem til at dele ud af vores tur🫶🏻
...

Så er vi igang. Og det her er en stor stor dag for Uldum Højskole. Det er 175 år siden, at vi bød det allerførste hold velkommen. Herefter har vi optaget nye hold non-stop hver eneste år i 175 år! - det er mere end nogen anden højskole har gjort.
Og for at sætte det lidt i perspektiv, tænk på det her: Da de første elever trådte ind på skolen havde de aldrig hørt om ting, som vi tager for givet i dag, som:
Elpæren
Filmen
Støvsugeren
Telefonen
Bilen
Radioen
Plastik

Tilykke til os med de 175 år🇩🇰🇩🇰
#højskoleliv #uldumhøjskole
...

SKRÆDDERSY DIT HØJSKOLEOPHOLD PÅ ULDUM HØJSKOLE

På Uldum Højskole sammensætter du dit eget skema. Du vælger mellem 60 fag og bestemmer selv, om du vil fordybe dig i fx kunst, idræt, psykologi, musik, antro-pologi eller politik – eller om du vil prøve lidt af det hele, på tværs af alle områder. Kort sagt kan du på Ul-dum Højskole skræddersy dit højskoleophold. Denne mangfoldighed er en af mange styrker ved højskole.

På højskolen får du mulighed for at udfordre dig selv, og finde ud af hvad du vil. Det er en anden af de store fordele, som man får ud af højskole. Tid til fordybelse og nysgerrighed. Du får med garanti nye venner og oplever et sammenhold og en åbenhed, som ingen an-dre steder.

Og nogle af os fortsætter oplevelsen, når vi rejser til Kenya i forlængelse af vores højskoleophold. Højskol-erejser er en helt særlig oplevelse, som ikke kan sam-menlignes med de rejser man selv tager på når man ikke er på højskole.

Uldum Højskole er stedet hvor hverdagens forplig-telser, eksaminer og samfundets krav bliver skubbet til side. Her byder vi på fællesskab, inspirerende hø-jskolelærere og masser af spændende højskolefag, der gør dig klogere og udfordrer dine evner og holdninger. Højskole er læring og fordybelse uden fokus på ek-samensbeviser, men derimod på såvel faglig som per-sonlig udvikling.

Uldum Højskole er en af landets ældste højskoler. Vi har drevet højskole i Uldum siden 1849. Men vi er også en moderne højskole med tidssvarende faciliteter og engagerede højskolelærere.

Se de mange muligheder og spændende højskolekurser på hjemmesiden. Hvis du il vide mere om hvordan det er at gå på højskole, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os for en snak om hvad et højskoleophold in-debærer – og hvad højskole kan tilbyde dig.