<img height="1" width="1" alt="pixel" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=421063918258297&ev=PageView&noscript=1" />

Højskole – Uldum Højskole skræddersy dit eget højskoleophold

Book en rundvisning

Se skolen før du beslutter dig. Fornem stemningen og få svar på alle dine spørgsmål.

SKRÆDDERSY DIT HØJSKOLEOPHOLD PÅ ULDUM HØJSKOLE

På Uldum Højskole sammensætter du dit eget skema. Du vælger mellem 60 fag og bestemmer selv, om du vil fordybe dig i fx kunst, idræt, psykologi, musik, antro-pologi eller politik – eller om du vil prøve lidt af det hele, på tværs af alle områder. Kort sagt kan du på Ul-dum Højskole skræddersy dit højskoleophold. Denne mangfoldighed er en af mange styrker ved højskole.

På højskolen får du mulighed for at udfordre dig selv, og finde ud af hvad du vil. Det er en anden af de store fordele, som man får ud af højskole. Tid til fordybelse og nysgerrighed. Du får med garanti nye venner og oplever et sammenhold og en åbenhed, som ingen an-dre steder.

Og nogle af os fortsætter oplevelsen, når vi rejser til Kenya i forlængelse af vores højskoleophold. Højskol-erejser er en helt særlig oplevelse, som ikke kan sam-menlignes med de rejser man selv tager på når man ikke er på højskole.

Uldum Højskole er stedet hvor hverdagens forplig-telser, eksaminer og samfundets krav bliver skubbet til side. Her byder vi på fællesskab, inspirerende hø-jskolelærere og masser af spændende højskolefag, der gør dig klogere og udfordrer dine evner og holdninger. Højskole er læring og fordybelse uden fokus på ek-samensbeviser, men derimod på såvel faglig som per-sonlig udvikling.

Uldum Højskole er en af landets ældste højskoler. Vi har drevet højskole i Uldum siden 1849. Men vi er også en moderne højskole med tidssvarende faciliteter og engagerede højskolelærere.

Se de mange muligheder og spændende højskolekurser på hjemmesiden. Hvis du il vide mere om hvordan det er at gå på højskole, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os for en snak om hvad et højskoleophold in-debærer – og hvad højskole kan tilbyde dig.