<img height="1" width="1" alt="pixel" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=421063918258297&ev=PageView&noscript=1" />
Uldum Højskole set fra oven

Åbent hus
mandag den 22. april kl. 19-21
torsdag den 9. maj kl. 13-15

TILMELDING TIL ÅBENT HUS

Så er der igen mulighed for at få en lille smagsprøve på det fantastiske højskoleliv. Det er gratis og åbent for alle, der vil høre mere om højskolelivet og se det på nærmeste hold. Du er velkommen til at tage din mor, far, kæreste, ven eller søskende med til åbent hus.

Har du ikke mulighed for at komme til åbent hus, kan du altid få en rundvisning på et andet tidspunkt. Book en rundvisning her.

Herunder kan du tilmelde dig åbent hus på Uldum Højskole.

  • Vores åbent hus består af en rundvisning, der varer cirka en time. Herefter er der mulighed for at få en kop kaffe og snakke med nogle af vores nuværende elever.
  • Du er velkommen til at tage din kæreste, ven, mor, far, bror eller søster med til åbent hus. Bare husk at tilmelde dem.
Læs mere om vores behandling af Persondata

Skræddersy dit højskoleophold på Uldum Højskole

På Uldum Højskole sammensætter du dit eget skema. Du vælger mellem 60 højskolefag og bestemmer selv, om du vil fordybe dig i fx kunst, idræt, psykologi, musik, antropologi eller politik eller om du vil prøve lidt af det hele på tværs af alle områder. Kort sagt kan du på Uldum skræddersy dit højskoleophold.

På højskolen får du mulighed for at udfordre dig selv og finde ud af hvad du vil. Du får med garanti nye venner og oplever et sammenhold og en åbenhed, som ingen andre steder.

Og nogle af os fortsætter oplevelsen, når vi rejser til Kenya i forlængelse af vores højskoleophold.

Uldum Højskole er stedet hvor hverdagens forpligtelser, eksaminer og samfundets krav bliver skubbet til side. Her byder vi på fællesskab, inspirerende højskolelærere og masser af spændende højskolefag, der gør dig klogere og udfordrer dine evner og holdninger.

Læs om alle vores forskellige fag her

 

Hvad siger de tidligere elever?

 

Højskoleliv på Uldum Højskole