Højskoleophold på Uldum Højskole

Højskoleophold: det fortryder du aldrig

Drømmer du om at komme på et længere højskoleophold? Her på Uldum Højskole kan du både finde lange såvel som korte kurser inden for mange forskellige områder.

Vi giver rammerne for kreative og sportslige udfoldelser samt mulighed for at blive styrket bogligt inden for bl.a. pædagogik og psykologi. Du kan også kombinere dit lange højskoleophold med rejser, da vi har en enestående rejse til Kenya i januar eller juni, samt har en rejseuge til Thy i løbet af efteråret og en tur til Belgien i foråret.

Læs mere her på siden om:

• Vores højskoleophold
• De mange retninger, du kan præge dit lange højskole kursus i

Du finder vores brochure online her på siden, hvor du kan læse meget mere om de mange tilbud og forskellige kurser her på Uldum Højskole i Østjylland.

 

Tag et højskoleophold fra 18 uger til 41 uger

Hvis du gerne vil på et længere højskoleophold, kan du her på Uldum vælge mellem flere forskellige lange kurser. Du kan vælge mellem 18 eller  24 uger afhængigt af, hvornår du starter.. Du kan tjekke datoerne her på hjemmesiden og altid kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Højskoleophold med over 60 valgfag inden for sport, kreative og faglige områder

Har du mange interesser og måske nogen, du særligt gerne vil dyrke under dit højskoleophold? Det giver vi dig mulighed for på Uldum Højskole, hvor vi tilbyder mere end 60 fag at vælge imellem på de lange kurser. Fagene ligger inden for områderne:

• Kunst og design
• Pædagogik og psykologi
• Samfund og medier
• Antropologi og naturvidenskab
• Idræt og svømning
• Musik og teater

Det betyder, at du kan få et kreativt højskoleophold, eller vælge at gå i en sportslig retning med idrætsfag og svømning. Endelig kan du også blive styrket inden for boglige områder, som du måske skal bruge i din fremtidige uddannelse.

Læs mere om alle vores tilbud her på hjemmesiden, og kontakt os hvis du har spørgsmål eller vil aftale en rundvisning på skolen: 75 67 82 11 / [email protected]. Er du allerede nu klar til at tilmelde dig, kan du gøre det online.