Højskole og rejse

Der er mange oplagte fordele ved at rejse med folk og andre unge, man kender fra højskolen. Det giver et godt sammenhold at tage af sted på rejse med højskole.

På højskolen er der en række fag, du kan vælge iblandt og bruge til rejseforberedelse. Du kan fx vælge antropologi, politik, religion, filosofi og naturoplevelser. Blandt vores andre fag, kan du finde redskaber til formidling, hvis du er interesseret i at fortælle om dine oplevelser efter rejsen. Vi har bl.a. pædagogik, skriveværksted, foto, kulturmøder/rejseforberedelse, formidling og præsentationsteknik.

Hvis du har mod på endnu mere Afrika efter de tre uger med tæt program med højskolen, så har du også chancen for at finde rejsekammerater til en videre rejse på egen hånd. Hvad med Zanzibar og koralrevet, bjergbestigning på Mt. Kenya eller måske har du mod på mere safari – besøg fx Nakuru-søen med over 1 million lyserøde flamingoer ? Der er mange muligheder.

Vi har bedt nogle tidligere elever og rejsedeltagere fortælle lidt om mulighederne og oplevelsen af at kombinere højskole og rejse

Læs deres beretninger her:

Anna skriver: ”Når man rejser med sine højskolevenner, tager man helt automatisk den særlige og tætte stemning fra højskolen med sig. Det er super dejligt at kunne dele de store Kenyanske oplevelser med venner man i forvejen kender så godt og er tryg ved. De velkendte rejsekammerater og de gode rammer og trygge struktur skabt af MS-folkene på platformen, giver mulighed for at få det optimale ud af rejsen.”

Amanda skriver: “Fra Nairobi rejste vi videre til Zanzibar. Det var en rigtig fin forlængelse af rejsen med højskolen.  Vi fik nogle gode input fra de ansatte på platformen og nogle spændende og nye oplevelser. Zanzibar var meget anderledes fra det Kenya vi havde mødt. Smukke strande, sejlture og udforskningen af øen med krydderitur og spændende dage i skønne Stonetown, der med sin sultananske oprindelse og slavehistorie gav en ny dimension til Afrikaturen.”

 

page-templates/template_1.php

BLIV FORBEREDT PÅ REJSEN

Mens du går på højskolen er der en række fag du kan bruge som rejseforberedelse.