En uge på Uldum Højskole

På en højskole er der ikke kun aktivitet i undervisningstiden. Om eftermiddagen og aftenen er der også fuld knald på. Vores aftener ser generelt sådan ud:

Mandag: Interessegrupper. Aktiviteter eleverne selv står for. Det kan fx. være fodbold, dans, volley, svømning, sprog, hockey, basket, band og guitar.

Tirsdag: Fællesarrangement. Kan være foredrag, debat, film, teaterture, sangaften, koncerter m.m.

Onsdag: Undervisning – det der hedder E fag.

Torsdag: Interessegrupper. Se under mandag.

Fredag: Cafeaften eller lærerstyret workshop-aften. I vores lækre og hyggelige café laver vi teatersport, hører musik,  synger karaoke, holder temafester og meget mere.

Weekender
Weekenderne arrangeres af de forskellige gange.  I nogle weekender er det arrangementsudvalget der arrangerer workshops, udflugter eller særlige temaer.

Du må selv bestemme om du vil være på skolen i weekenden. De fleste elever vælger at blive på skolen, og tager måske hjem én gang om måneden. Mange vælger i stedet, at få besøg af deres venner her på højskolen. Dine gæster betaler kun for de måltider de deltager i. Gæster er meget velkomne på skolen – de bliver lynhurtigt en del af højskolelivet og vi synes de er med til at give liv og “gang i den”.
I weekenderne sker der meget forskelligt : Om dagen er der f.eks. sport, svømning, gåtur, spillekonkurrencer, film osv. Lørdag aften er der næsten altid arrangeret et brag af en fest. Nogen gange med tema, som  f.eks. bryllup, halloween o.a., andre gange med band udefra.

page-templates/template_1.php

Køkkentjans og rengøring

Alle gør rent hver morgen lige efter morgensamlingen. Gangene har på skift køkkenvagt. Det betyder, at man skal i køkkenet en dag ca. hver tredje uge og hjælpe med opvask efter middag og aftensmad. Og det er faktisk rigtig hyggeligt!